Frokostterter med egg og bacon

IMG_1135 IMG_1136

Helgefrokosten vår er hellig. Da tar vi oss gjerne tid til å lage noe ekstra godt. Denne oppskriften er en av favorittene våre. Den tar litt tid, men er absolutt verdt å vente på. Hvis man lager tertebunnen med cottage cheese og grovt mel så er den i tillegg sund:) Følg fremgangsmåten under for en fantastisk frokost.

Stekes på 180 grader i 20-25 minutter

Tertebunn:

  • 2 dl. sammalt hvetemel
  • 1 dl. siktet hvetemel
  • 2 ss. vann
  • 450 g cottage cheese
  • 1 ts. salt

Fyll:

  • bacon
  • egg
  • grov sennep
  • revet ost (gjerne cheddar)
  • persille
IMG_1129

Kjevle ut tertedeigen og «stans» ut små terter med et glass eller liknende (ca. 10 cm. i diameter)

IMG_1130

Ha de små paiene i en muffinsform

IMG_1131

Ha litt grov sennep i bunnen (ca. 1/2-1 ts.)

IMG_1132

Ha i stekt bacon i småbiter, knekk et egg i en kopp og hell egget i paiformen (det er ikke plass til et helt egg)

IMG_1133

Ha ost og persille på toppen. Stekes på 180 grader i 20-25 minutter.

IMG_1134

Enjoy!

Legg igjen en kommentar